page-header

Streekdiensten.nl presenteert Noordelijke kleine zelfstandigen

Vanaf 1 mei biedt www.streekdiensten.nl een online platform aan adviseurs, coaches en trainers uit het Noorden. Doel is dat werkgevers in deze regio bij hen producten inkopen op het terrein van organisatie-verandering, persoonlijke en professionele ontwikkeling. De initiatiefnemers willen het bedrijven, gemeenten en provincies gemakkelijk maken hen te vinden. Streekdiensten.nl is een podium voor en door het Noorden. De oprichters zijn drie jonge ondernemers die erin geloven dat op afstand werken van waarde kan zijn. Met dit platform willen ze kleine zelfstandigen stimuleren hun werk ook online en gericht aan te bieden.

Met frisse blik en positieve energie daagt Streekdiensten.nl de deelnemers uit anders te denken door hun producten te vertalen naar nieuwe online of 1,5 m offline dienstverlening. Adviseurs, trainers en coaches doen zo doende nieuwe kennis op en leren vanuit verschillende perspectieven te kijken naar de eigen business. Gebruikmakend van gratis beschikbare online technologie.

Streken met elkaar

Op de site kan je lezen dat oprichters Didier Kick, Teddy Monninkhof en Thijs de Vries de uitdagingen door de lock down graag bij de lurven pakken, nieuwe ideeën bedenken en deze liefst zo snel mogelijk ontwikkelen. Ze laten zich niet door Corona uit het veld slaan. Integendeel, uit een Zoom-netwerkcall met gelijkstemde ondernemers, werden ideeën en obstakels rondom de Corona perikelen gedeeld en omgedacht. Daar is het idee voor Streekdiensten ontstaan. De drie jonge ondernemers hebben met hulp snel gezamenlijk funding geregeld en het platform in korte tijd op poten gezet. De eerste ondernemers die zich op Streekdiensten presenteren, leverden ook een financiële bijdrage aan de bouwkosten.

Onbaatzuchtige streek

Er zit geen verdienmodel vast aan het gratis nieuwe platform. Streekdiensten nodigt kleine zelfstandigen van harte uit hun diensten gemakkelijk en efficiënt te presenteren aan de Noordelijke markt. Financiële support is van harte welkom van iedereen die de start-up willen helpen het platform te laten groeien.

Diensten kleine zelfstandigen

Er is ruimte voor meer adviseurs, procesbegeleiders, trainers en coaches. Hun streekdiensten bevinden zich op het terrein van teambuilding, persoonlijke en professionele ontwikkeling en organisatieverandering. Het platform nodigt kleine zelfstandigen uit hun diensten te presenteren aan de Noordelijke markt.

Back to top of page