page-header

OVER STREEKDIENSTEN

Streekdiensten is opgericht door Didier (van Keerwater), Thijs en Teddy (van LEF Groningen).
Drie Noordelijke ondernemers die niet graag stil zitten.

EVEN VOORSTELLEN

Ja, stel je voor...

Je begint net je onderneming. En wat denk je? De corona crisis slaat toe. In een week tijd hebben wij onze dienstverlening verplaatst van offline naar online. Dat was een enorme uitdaging voor ons, maar ook voor veel ondernemers om ons heen. Gelukkig werken wij met LEF. Dit is wat wij doen.

Samen kun je meer dan alleen

Wij pakken een uitdaging bij de lurven, bedenken nieuwe ideeën en zetten het op touw. En zo kwam streekdiensten.nl tot leven. In rap tempo hebben wij onze krachten gebundeld en verbinding gezocht: een crowdfunding actie opgezet, een website ontworpen, geschreven en vormgegeven. Daar mogen we toch best trots op zijn! Ook in tijden van crisis blijkt ‘’samen kun je meer dan alleen’’.

Onbaatzuchtigheid

Uit een Zoom-netwerk-call waarin ideeën en obstakels rondom de Corona perikelen werden gedeeld, is het idee voor dit platform ontstaan. We hebben funding geregeld en het platform op poten gezet. Wil je ons helpen dit platform overeind te houden en verder te ontwikkelen? Dan kun je ons supporten.

Steun Ons

TEAM

Didier Kick
The juicer
Teddy Monninkhof
The squeezer
Thijs de Vries
The server

WIE ZITTEN ER ACHTER STREEKDIENSTEN?

page-header
Keerwater

Een start-up uit Leeuwarden waarmee marketingtactieken worden ingezet om de interne organisatie en teams te ontwikkelen op het gebied van vertrouwen, effectiviteit en speelsheid.

page-header
LEF Groningen

Een Groningse start-up waarin we samen met studenten en starters vernieuwende, creatieve en eigenzinnige ideeën bedenken voor organisaties.

Aanmelden

Zoek jij naar een manier om je diensten gemakkelijk en efficiënt aan te bieden? Sluit je dan gratis aan bij Streekdiensten!

Back to top of page