Wie en waarom?

Ik ben een kajakker met ervaring als teamleider, consultant en creative. Tijdens het varen op wildwater kom je Keerwaters tegen. Dit zijn rustpunten waar je overziet wat je volgende stap gaat zijn in het afvaren van het wilde water. Je kunt hier tot rust komen, strategie bepalen, besluiten te spelen in een golf of besluiten om te lopen. Keerwater is wat organisaties ook nodig hebben. Om daarna met meer vertrouwen, creativiteit en speelsheid door te gaan.

Wat wordt er aangeboden?

Ben jij er altijd bij als je een meeting hebt? En is dat online beter of slechter? Om vergaderingen, brainstorms, creatiesessies en andere overleggen meer structuur en effectiviteit te geven, zorg ik voor visuele ondersteuning tijdens de meeting. Dat doe ik door middel van het het collectieve brein te vatten in een mindmap. Ik ben getraind door en partner van World of Minds uit Den Haag die hier hun expertise van hebben gemaakt.

Wat zijn de kosten en de effecten?

Het effect is dat je vergaderingen met meer structuur verlopen. Daardoor haal je meer op in minder tijd en doordat het visueel is beklijft het ook beter.

Kosten zijn op aanvraag. Dit hangt af van de werkvorm, grootte van de groep en wijze van verslag leggen.

Als je geïnteresseerd bent om het zelf te leren, geven we ook trainingen.

Aanvragen

Andere Diensten

Aanmelden

Zoek jij naar een manier om je diensten gemakkelijk en efficiënt aan te bieden? Sluit je dan gratis aan bij Streekdiensten!

Back to top of page