Wie en waarom?

Mijn doel is “communicatie optimalisatie” om de samenwerking met collega en klant te verbeteren. Door te focussen op het positieve en de kracht van diversiteit sneller gunning creëren en ruis op de lijn verlagen. Ik gebruik o.a. DISC profielen om de verschillende voorkeuren in gedrag en communicatie in kaart te brengen en toe te lichten hoe je kunt omgaan met deze verschillen bij de contactmomenten met jouw collega’s en klanten.

Wat wordt er aangeboden?

Een webinar waarin je handvaten krijgt aangereikt om je Personal Branding te verbeteren. Welk doel heb je en bij welke doelgroep / persoon? En hoe kun jij met een persoonlijk verhaal de aansluiting vinden om je scoringskans te vergroten. Het betreft een online webinar, maar mocht er behoefte zijn aan een vervolg individueel of in teamverband, neem dan vooral contact op.

Wat zijn de kosten en de effecten?

Meer inzicht in hoe je jezelf als merk kunt presenteren. O.a. voor studenten die bijna afgestudeerd zijn en straks gaan solliciteren, voor medewerkers die graag verder willen groeien in de organisatie, maar ook commerciële medewerkers die meer willen bereiken bij hun klanten en voor ondernemers die beter hun verhaal naar buiten willen dragen. Voor een investering van 25 euro krijg je een webinar van een uur aangeboden. Prijzen zijn exclusief 21% BTW, minimaal aantal deelnemers en data n.t.b.

Aanvragen

Andere Diensten

Aanmelden

Zoek jij naar een manier om je diensten gemakkelijk en efficiënt aan te bieden? Sluit je dan gratis aan bij Streekdiensten!

Back to top of page