Wie en waarom?

Als sociaal ondernemer wil ik andere ondernemingen blijven uitdagen om zichzelf, hun organisatie, hun product en de wereld om hun heen completer te maken. Samen nieuwe paden vinden voor leiderschap en organisatie vraagstukken. Net als ik zijn mijn klanten niet bang om zichzelf tegen te komen bij onverwachte veranderingen. Elk mens, organisatie of vraagstuk heeft een kindertijd en pubertijd voordat ze volwassen in hun omgeving kunnen en mogen opereren. Voor ons is elk probleem de start van een oplossing.

Wat wordt er aangeboden?

Elk organisatievraagstuk of persoonlijk vraagstuk gedraagt zich als een gezondheidsvraagstuk. Iets in het lichaam van de organisatie belemmert bv de groei of voortgang die je wenst. Als een medewerker of afdeling disfunctioneert zie je de effecten daarvan in de hele organisatie. Ik kijk naar deze dynamieken zonder ze mooier of lelijker te maken. Kijken naar wat er speelt en dat erkennen is de start van het begeleiden en coachen richting oplossingsmogelijkheden.

Wat zijn de effecten en de kosten?

Systemen in een organisatie willen compleet zijn om maximaal te kunnen bewegen.  Organisatie systemen willen willen in- en extern uitwisselen om te groeien. Organisatiesystemen gedijen bij een duidelijke ordening, waar begint en eindigt mijn taken en verantwoordelijkheden. Organisatie systemen willen net als hun projecten een eindbestemming halen. Als één of meerdere van deze noodzakelijkheden blokkeren wordt ik van buitenaf binnen gehaald om te adviseren en of te coachen. Wat het kost spreken we gezamenlijk in een traject af.

Aanvragen

Andere Diensten

Aanmelden

Zoek jij naar een manier om je diensten gemakkelijk en efficiënt aan te bieden? Sluit je dan gratis aan bij Streekdiensten!

Back to top of page