Wie en waarom?

Om te vernieuwen moet je lef hebben. Wij zijn LEF, een team van twintigers met bravoure en een scherpe blik. Wij geloven dat het voor iedere organisatie cruciaal is om zo nu en dan iemand anders met de dagelijkse gang van zaken mee te laten kijken. Wij doen dat met de nieuwe generatie. Die stellen namelijk andere vragen, hebben andere denkwijzen en durven buiten de lijntjes te kleuren.

Dit doen we op verschillende manieren. Onder andere in de vorm van een Ideeënbrouwerij.

Wat wordt er aangeboden?

We beschikken over een poule met studenten vanuit talloze studierichtingen. Op basis van de vraag van de opdrachtgever selecteren we een gevarieerd team. Verschillende persoonlijkheden en verschillende expertises. Deskundigheid over het onderwerp is echter niet vereist. Wij zijn op zoek naar een nieuwsgierige en open blik. Samen diepen we het onderwerp uit in drie (on- of offline) sessies, komen met zoveel mogelijk ideeën en werken de beste uit tot een concept.

Wat zijn de kosten en de effecten?

Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het veroorzaakt heeft. Daarvoor heb je iemand nodig die van buiten naar binnen kijkt, en niet gehinderd is door ervaring en interne belangen. Daarom is een Ideeënbrouwerij enorm waardevol: het zet je aan het denken, het zet koers naar een nieuwe strategie, of het levert een kant en klaar marketingplan op. Er komt in ieder geval iets uit wat je niet verwacht, en waar je mee verder kunt.

Kosten op aanvraag.

Aanvragen

Andere Diensten

Aanmelden

Zoek jij naar een manier om je diensten gemakkelijk en efficiënt aan te bieden? Sluit je dan gratis aan bij Streekdiensten!

Back to top of page