Wie en waarom?

Sinds 2020 woonachtig in Den Andel. Bewuste keus om duurzaam te wonen en te werken. Na loopbaan van 40 jaar in sociale communicatie en technologie marketing nu ondernemend op snijvlak van duurzaamheid, sociale innovatie en regionale ontwikkeling. Help graag mee aan een gezonde en vitale Regionomie. Werken met wat er is! Zaken voor elkaar krijgen. Hier en nu.

Wat wordt er aangeboden?

Onze dienst bestaat uit drie stappen:
SCAN: kijken wat er is: bedrijven, kennis, geografie, natuur, cultuur, mensen, wensen, knelpunten, import en export uit regio, markt
SCREEN: beoordelen wat concreet gedaan kan worden: technisch, zakelijk, mensen
IMPLEMENT: mensen activeren om te DOEN

Wat zijn de kosten en de effecten?

Veel regio’s worstelen met het vraagstuk van verduurzaming, economische ontwikkeling en leefbaarheid. De economie is vaak leidend. Wij kijken naar het hele systeem. Zien wat er wel is, maar niet (meer) wordt benut. We re-activeren (slapend) kapitaal en maken een regionale samenleving sterker. Met nieuwe kwaliteiten en bedrijvigheid. We berekenen een maatschappelijk tarief en zijn ook zelf creatief in het vinden van fondsen. We zoeken vooral burgers, ondernemers en bestuurders die het anders willen doen. Met het oog op de toekomst!

Aanvragen

Andere Diensten

Aanmelden

Zoek jij naar een manier om je diensten gemakkelijk en efficiƫnt aan te bieden? Sluit je dan gratis aan bij Streekdiensten!

Back to top of page