Wie en waarom?

Mijn doel is “communicatie optimalisatie” om de samenwerking met collega en klant te verbeteren. Door te focussen op het positieve en de kracht van diversiteit sneller gunning creëren en ruis op de lijn verlagen. Ik gebruik o.a. DISC profielen om de verschillende voorkeuren in gedrag en communicatie in kaart te brengen en toe te lichten hoe je kunt omgaan met deze verschillen bij de contactmomenten met jouw collega’s en klanten.

Wat wordt er aangeboden?

Ik train en coach bedrijfseigenaren, maar ook medewerkers op teamgericht communiceren, klantgerichtheid vergroten en passend klantcontact creëren. Op welke manier? Het kan 1 op 1 (zowel online / offline), maar ook in teamverband (online / offline). Kijk ook eens bij de 2 aangeboden webinars; DISC – communicatie optimalisatie (voor individu en team) en Personal Branding.

Wat zijn de kosten en de effecten?

Door mijn commerciële oogmeting en marketing scan help ik bij het oplossen en voorkomen van bedrijfsblindheid. Door weer scherp te kunnen zien, kun je zelf weer beter richting bepalen voor de toekomst. De investering is op aanvraag. Dit omdat het varieert per dienstverlening (training / coaching). Neem vooral vrijblijvend contact met me op zodat we kunnen kijken wat het beste past bij het doel en de situatie.

Aanvragen

Andere Diensten

Level 1 training Deep Democracy nu ook in het noorden!

Besluitvorming | Groepsdynamiek | Conflcthantering

Lees Verder
Coaching op leefstijl; vergroten energie en veerkracht

Leefstijl | stress & herstel | energie & veerkracht

Lees Verder
Ideeënbrouwerij

Innovatie | Studenten | Brainstorm

Lees Verder

Aanmelden

Zoek jij naar een manier om je diensten gemakkelijk en efficiënt aan te bieden? Sluit je dan gratis aan bij Streekdiensten!

Back to top of page