Wie en waarom?

De energie en veerkracht van mensen kan vergroot worden door een goede leefstijl. Deze lichamelijke energie en geestelijke veerkracht is een kwestie van balans tussen de pijlers goede voeding, beweging, het kunnen omgaan met stress en het zorgen voor een kwalitatief goede slaap. Met de kennis uit de laatste wetenschappelijke onderzoeken op de verschillende leefstijlgebieden coach ik mensen naar een verbetering van deze energie en veerkracht. Hierbij ga ik uit van een holistische benadering en ligt de nadruk op mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Wat wordt er aangeboden?

Omdat ieder mens anders is, zijn de trajecten individueel en op maat. Na een grondige analyse van je leefstijl breng ik advies uit waarmee je, onder begeleiding, aan de slag kunt om stap voor stap je energie en veerkracht op een hoger niveau te brengen. Hierbij is het prettig om elkaar een keer ‘live’ gezien te hebben, maar het traject kan zeker ook alleen ‘online’ plaats vinden.

Wat zijn de kosten en de effecten?

Het effect van een traject is meer energie en veerkracht.
De kosten zijn afhankelijk van het traject dat je af wilt leggen en hoe lang je coaching wilt. Na een gratis kennismakingsgesprek kunnen we daar duidelijke afspraken over maken.

Aanvragen

Andere Diensten

Level 1 training Deep Democracy nu ook in het noorden!

Besluitvorming | Groepsdynamiek | Conflcthantering

Lees Verder
Ideeënbrouwerij

Innovatie | Studenten | Brainstorm

Lees Verder

Aanmelden

Zoek jij naar een manier om je diensten gemakkelijk en efficiënt aan te bieden? Sluit je dan gratis aan bij Streekdiensten!

Back to top of page